BOSNA-S OIL & GAS Co. Libya

6 oglas(a) nudi BOSNA-S OIL & GAS Co. Libya

Važi do:
14.03.2019
Puno radno
Uslovi:SSS/IV stepen - Mašinski tehničar, VKV majstor /V stepen (bravar, mašinbravar)Radno iskustvo minimalno 3 godine na poslovima mašinske montažePoželjno poznavanje engleskog jezika Napomena:Kandidati svoju prijavu mogu dostaviti lično, poštom na adresu Ul. Nova 26 (Skenderija),  71 000 Sarajevo ili putem opcije "PRIJAVI SE NA OGLAS"  sa naznakom: PoslovođaPrijava treba da sadrži: biografiju (CV),dokaze o ispunjavanju gore navedenih uslova (certifikati/uvjerenja )Zaposlenje podrazumijeva rad na određeno vrijeme u Libiji.Nepotpune prijave neće biti uzete u razmatranje.Kandidati koji uđu u uži krug biće pozvani na razgovor. 
Važi do:
14.03.2019
Puno radno
Uslovi:SSS,  IV stepen ekonomskog ili tehničkog smjeraRadno iskustvo na poslovima komercijaliste  ( najmanje 1 godina radnog iskustva na navedenim poslovima)Obavezno poznavanje engleskog jezika (nivo znanja B1)Poželjno poznavanje arapskog jezikaOdlično poznavanje rada na računaru (MS Office paket, Internet)Vozačka dozvola B kategorijeNapomena:Kandidati svoju prijavu mogu dostaviti lično, poštom na adresu Ul. Nova 26 (Skenderija),  71 000 Sarajevo ili putem opcije "PRIJAVI SE NA OGLAS"  sa naznakom: KomercijalistaPrijava treba da sadrži: biografiju (CV),dokaze o ispunjavanju gore navedenih uslova (certifikati/uvjerenja )Zaposlenje podrazumijeva rad na određeno vrijeme u Libiji.Nepotpune prijave neće biti uzete u razmatranje.Kandidati koji uđu u uži krug biće pozvani na razgovor.
Važi do:
14.03.2019
Puno radno
Uslovi:VSS/VŠS/SSS (Filozofski fakultet, Fakultet islamskih nauka)Poželjno radno iskustvo na poslovima prevođenjaPoželjno poznavanje engleskog jezika Poznavanje rada na računaru (MS Office, Internet)Napomena:Kandidati svoju prijavu mogu dostaviti lično, poštom na adresu Ul. Nova 26 (Skenderija),  71 000 Sarajevo ili ili putem opcije "PRIJAVI SE NA OGLAS" s naznakom: PrevodilacPrijava treba da sadrži: biografiju (CV),dokaze o ispunjavanju gore navedenih uslova (certifikati/uvjerenja)Zaposlenje podrazumijeva rad na određeno vrijeme u Libiji.Nepotpune prijave neće biti uzete u razmatranje.Kandidati koji uđu u uži krug biće pozvani na razgovor.
Važi do:
14.03.2019
Puno radno
Uslovi:KV elekričar –III stepen, minimalno 1 godina radnog iskustva na poslovima u struci, Napomena:Kandidati svoju prijavu mogu dostaviti lično, poštom na adresu Ul. Nova 26 (Skenderija), 71 000 Sarajevo ili putem opcije "PRIJAVI SE NA OGLAS"Prijava treba da sadrži: biografiju (CV),dokaze o ispunjavanju gore navedenih uslova (dokaz o radnom iskustvu u struci, certifikati/uvjerenja )Zaposlenje podrazumijeva rad na određeno vrijeme u Libiji.Nepotpune prijave neće biti uzete u razmatranje.Kandidati koji uđu u uži krug biće pozvani na razgovor. 
Važi do:
14.03.2019
Puno radno
Uslovi:KV Bravar –III stepen, minimalno 1 godina radnog iskustva na poslovima u struci, ili III stepen obrazovanja (metalske struke) i minimalno 5 godina radnog iskustva na poslovima bravaraNapomena:Kandidati svoju prijavu mogu dostaviti lično, poštom na adresu Ul. Nova 26 (Skenderija),  71 000 Sarajevo ili putem opcije "PRIJAVI SE NA OGLAS"  sa naznakom: BravarPrijava treba da sadrži: biografiju (CV),dokaze o ispunjavanju gore navedenih uslova (dokaz o radnom iskustvu u struci, certifikati/uvjerenja)Zaposlenje podrazumijeva rad na određeno vrijeme u Libiji.Nepotpune prijave neće biti uzete u razmatranje.Kandidati koji uđu u uži krug biće pozvani na razgovor. Prednost imaju kandidati sa radnim iskustvom u naftnoj industriji.