Plastoflex d.o.o.

5 oglas(a) nudi Plastoflex d.o.o.

Gračanica, Bosna i Hercegovina
Važi do:
08.06.2019
Puno radno
Uslovi:KV (vozač motornih vozila)poželjno radno iskustvovozačka dozvola C i CE kategorijeKratak opis poslova: upravljanje motornim vozilima na teritoriji BiH i Republike Hrvatskebriga o tehničkoj ispravnosti vozilaPrijave kandidata treba da sadrže kraću biografiju, adresu i kontakt telefon. Oglas ostaje otvoren 30 dana od dana objave. Kandidati koji ispunjavaju uslove i uđu u uži krug bit će pozvani na razgovor. Sve dodatne informacije zainteresovani kandidati mogu dobiti na broj telefona: 035/705-030.Prijave slati na adresu: Plastoflex d.o.o., Branilaca grada bb,75320 Gračanica;ili putem opcije "PRIJAVI SE NA OGLAS". 
Gračanica, Bosna i Hercegovina
Važi do:
09.06.2019
Puno radno
Radnik na pakovanju proizvoda od plastike - više izvršilacaPored opštih uslova propisanih Zakonom o radu, zainteresovani kandidati treba da ispunjavaju sljedeće uslove:KV/SSS,Kratak opis poslova: pregled i pakovanje proizvodaPrijave kandidata treba da sadrže kraću biografiju, adresu i kontakt telefon. Oglas ostaje otvoren 30 dana od dana objave. Kandidati koji ispunjavaju uslove i uđu u uži krug bit će pozvani na razgovor. Sve dodatne informacije zainteresovani kandidati mogu dobiti na broj telefona: 035/705-030.Prijave slati na adresu: Plastoflex d.o.o., Branilaca grada bb,75320 Gračanica;ili putem opcije "PRIJAVI SE NA OGLAS".
Gračanica, Bosna i Hercegovina
Važi do:
09.06.2019
Puno radno
Operater na CNC mašini za obradu metala struganjem - više izvršilacaUslovi:KV/SSS mašinskog smjeraRadno iskustvo poželjno, ali nije neophodno (mogućnost prijema pripravnika)Kratak opis poslova: upravljanje CNC mašinamasamostalna mašinska obrada u skladu sa radnim nalogomodržavanje i popravak alataPrijave kandidata treba da sadrže kraću biografiju, adresu i kontakt telefon. Oglas ostaje otvoren 30 dana od dana objave. Kandidati koji ispunjavaju uslove i uđu u uži krug bit će pozvani na razgovor. Sve dodatne informacije zainteresovani kandidati mogu dobiti na broj telefona: 035/705-030.Prijave slati na adresu: Plastoflex d.o.o., Branilaca grada bb,75320 Gračanica;ili putem opcije "PRIJAVI SE NA OGLAS".
Gračanica, Bosna i Hercegovina
Važi do:
09.06.2019
Puno radno
Skladištar/viljuškarista - 2 izvršiocaUslovi:KV/SSSpoželjno radno iskustvostručna osposobljenost za rukovanje i upravljanje viljuškaromKratak opis poslova: priprema robe za isporuku, utovar i istovarupravljanje viljuškaromosigurava čistoću i urednost skladištaPrijave kandidata treba da sadrže kraću biografiju, adresu i kontakt telefon. Oglas ostaje otvoren 30 dana od dana objave. Kandidati koji ispunjavaju uslove i uđu u uži krug bit će pozvani na razgovor. Sve dodatne informacije zainteresovani kandidati mogu dobiti na broj telefona: 035/705-030.Prijave slati na adresu: Plastoflex d.o.o., Branilaca grada bb,75320 Gračanica;ili putem opcije "PRIJAVI SE NA OGLAS".
Gračanica, Bosna i Hercegovina
Važi do:
09.06.2019
Puno radno
Uslovi:SSS ekonomskog ili općeg smjerapoznavanje engleskog jezika i rada na računaruobavezno posjedovanje vozačke dozvole „B“ kategorijepoželjno radno iskustvo na istim ili sličnim poslovimaspremnost na terenski radKratak opis poslova: vođenje poslova  prodaje na teritoriji BiHanaliza tržištapraćenje, podrška i unapređenje razvoja prodajne mrežePrijave kandidata treba da sadrže kraću biografiju, adresu i kontakt telefon. Oglas ostaje otvoren 30 dana od dana objave. Kandidati koji ispunjavaju uslove i uđu u uži krug bit će pozvani na razgovor. Sve dodatne informacije zainteresovani kandidati mogu dobiti na broj telefona: 035/705-030.Prijave slati na adresu: Plastoflex d.o.o., Branilaca grada bb,75320 Gračanica        ili putem opcije "PRIJAVI SE NA OGLAS".