Enmon d.o.o

5 oglas(a) nudi Enmon d.o.o

Cazin, Bihać Bosna i Hercegovina
Važi do:
13.03.2019
Puno radno
Opis poslova:Rad na terenu sa kupcima radi uvećanja obima prodaje,Kontrola rada maloprodajnih objekata u regiji USK,Ugovaranje, zaključivanje i realizacija prodaje u skladu sa zadanim planom prodaje,Usmjeravanje marketinških aktivnosti na tržištu.Uslovi: SSS, VSS - društvenog smjera,minimalno 2 godine radnog iskustvapoznavanje rada na računaru (MS Office paket)poznavanje engleskog jezika,vozačka dozvola B kategorije,spremnost na rad u dinamičnom okruženju,poznavanje regionalnog maloprodajnog i veleprodajnog tržišta.Nudimo: rad u ugodnoj i dinamičnoj atmosferi,mogućnost dodatnog usavršavanja i obrazovanja,mogućnost profesionalnog napredovanja,nagrade za postignute rezultate.Oglas ostaje otvoren 30 dana od dana objavljivanja. Molimo Vas da biografije šaljete na mail putem opcije "PRIJAVI SE NA OGLAS". Više informacija na www.enmon.ba.
Bihać, Bosna i Hercegovina
Važi do:
13.03.2019
Puno radno
Opis poslova:Prevoz pripremljenih pošiljaka u skladu sa zakonskim i internim proceduramaUpravljanje zaduženim vozilom i odgovornost za prijavu neispravnosti vozilaVođenje tačne evidencije radnog vremena i putnih naloga.Uslovi: Minimalno SSSVozački ispit C kategorijaDržavni ispit Ljekarsko uvjerenjePrethodno radno iskusustvo u trajanju od najmanje jedne godineNudimo: rad u ugodnoj i dinamičnoj atmosferi,mogućnost dodatnog usavršavanja i obrazovanja,mogućnost profesionalnog napredovanja,nagrade za postignute rezultate.Oglas ostaje otvoren 30 dana od dana objavljivanja. Molimo Vas da biografije šaljete na mail putem opcije "PRIJAVI SE NA OGLAS". Više informacija na www.enmon.ba.
Banja Luka, Bosna i Hercegovina
Važi do:
13.03.2019
Pripravni
Uslovi:VSS - Ekonomski fakultetPoznavanje rada na računaruNudimo: rad u ugodnoj i dinamičnoj atmosferi,mogućnost dodatnog usavršavanja i obrazovanja,mogućnost profesionalnog napredovanja,nagrade za postignute rezultate.Oglas ostaje otvoren 30 dana od dana objavljivanja. Molimo Vas da biografije šaljete na mail putem opcije "PRIJAVI SE NA OGLAS". Više informacija na www.enmon.ba.
Prnjavor, Bosna i Hercegovina
Važi do:
13.03.2019
Puno radno
Opis poslova:Prevoz pripremljenih pošiljaka u skladu sa zakonskim i internim proceduramaUpravljanje zaduženim vozilom i odgovornost za prijavu neispravnosti vozilaVođenje tačne evidencije radnog vremena i putnih naloga.Uslovi: Minimalno SSSVozački ispit C kategorijaDržavni ispit Ljekarsko uvjerenjePrethodno radno iskusustvo u trajanju od najmanje jedne godineNudimo: rad u ugodnoj i dinamičnoj atmosferi,mogućnost dodatnog usavršavanja i obrazovanja,mogućnost profesionalnog napredovanja,nagrade za postignute rezultate.Oglas ostaje otvoren 30 dana od dana objavljivanja. Molimo Vas da biografije šaljete na mail putem opcije "PRIJAVI SE NA OGLAS". Više informacija na www.enmon.ba.
Bijeljina, Bosna i Hercegovina
Važi do:
14.03.2019
Puno radno
Opis poslova:Prodaja robe  u poslovnoj jediniciPrezentacija i savjetovanje kupaca o asortimanu robePraćenje stanja zaliha robe u u prodavniciBrine se o vođenju  dokumentacije u poslovniciDrugi poslovi u skladu sa interno propisanim pravilnicima o raduUslovi: minimalno SSS poznavanje rada na računarupoželjno prethodno radno iskustvo na sličnim poslovimaNudimo: rad u ugodnoj i dinamičnoj atmosferi,mogućnost dodatnog usavršavanja i obrazovanja,mogućnost profesionalnog napredovanja,nagrade za postignute rezultate.Oglas ostaje otvoren 30 dana od dana objavljivanja. Molimo Vas da biografije šaljete na mail putem opcije "PRIJAVI SE NA OGLAS". Više informacija na www.enmon.ba.